Hamza Bey İlkokulu

Vizyon: Hamza Bey İlkokulu olarak kendine güvenen ve ifade edebilen, öğrendiklerini yorumlayarak yeni fikirler ortaya koyabilen, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş erdemli bireyler yetiştirmek için yola çıktık.

Misyon: Bizler, Ülkesini seven, kendi kabiliyetlerinin farkında olan, temel eğitimde aldığı becerileri hayatına uyarlayabilen, kendine güvenen, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:40-14:45
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda servi bulunmamaktadır. Bütün öğrencilerimiz yürüyerek gelip gitmektedir.
Sportif Etkinlikler: 2018/2019 Eğitim-Öğreetim Yılı sonunda TANAP ile yapılan proje ile okulumuza kazandırılan spor sahası ve spor aletleri ile öğrencilerimizin ve mahalle sakinlerimizin daha düzenli spor yapmalarını sağlamak istiyoruz.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Yaşamsal Etkinlik Sınıfı (YES) kurduk. Bu proje ile öğrencilerimize günlük yaşamda işlerini kolaylaştıracak beceri ve yetenekleri görerek yaşayarak öğrenmelerini amaçlıyoruz.
Diğer Hususlar: Okulumuz 2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde ilçe, il ve ülke çapında yapılan yarışma ve etkinliklere imkanlar dahilinde katılacaktır.

Telefon - (228) 314 00 37

WEB - https://bozuyukhamzabeyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tekke Mh. Eski Söğüt Cad. No 119 Bozüyük/BİLECİK

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Eski Söğüt yolu Türbe Cami Karşısındadır. Hamza Bey Türbesine 20 mt uzaklıktadır.

Adres - Tekke Mh. Eski Söğüt Cad. No 119 Bozüyük/BİLECİK

Ulaşım 2. nolu dolmuş güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkzine uzaklık: 38 km İlçe merkezi uzaklık: 1 km